Petició de compte

Per poder accedir per primera vegada a descarregar fotografies, cal omplir el següent formulari per fer la petició de registre de compte. El Patronat de Turisme Costa Brava Girona valorarà la vostra petició i, si l’accepta, en pocs dies rebreu les dades per accedir-hi.

  El vostre nom (obligatori)

  La vostra adreça electrònica (obligatori)

  Nom de l’empresa (obligatori)

  País (obligatori)

  Motiu pel qual voleu fer la petició per accedir a descarregar fotografies?

  PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat i la protecció de dades indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.

  Informació bàsica de protecció de dades

  • Responsable del tractament: Patronat de Turisme de la Costa Brava, SA.

  • Finalitat: registrar els sol·licitants d’imatges del Patronat i gestió de la sol·licitud, en compliment de les funcions del Patronat.

  • Legitimació: les dades es tracten en base al consentiment de la persona interessada i en compliment de missió d’interès públic.

  • Destinataris: les dades no es comuniquen a altres persones.

  • Drets de les persones interessades: es poden exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació del tractament adreçant-se al Patronat de Turisme de la Costa Brava, SA.

  Seguretat

  captcha